Misliš da dobro pamtiš? Osvoji shopping u vrijednosti 2000 kuna u Designer Outletu Croatia!

Misliš da imaš dobro pamćenje? Upregni uho i uzmi nam 2000 kuna za shopping u Designer Outletu Croatia!

Stvar je vrlo jednostavna. Od ponedjeljka 3. do četvrtka 6. svibnja slušaj Enter Jutro uz Valeninu Miletić (između 7 i 11h) jer svakog dana imaš čak dvije prilike s nama zaigrati BRZIH 30.

Čekaj naš znak za prijavu, koji ćeš u nekom trenutku čuti između dvije pjesme, i prvi se javi na naš WhatsApp (09 97 97 99 99). Ako si najbži, igramo! U 15 sekundi pustit ćemo ti 30 brzo izgovorenih i međusobno nepovezanih pojmova, nakon čega ti imaš 15 sekundi da ih ponoviš što više.  

Ako nakon četiri dana igre spadaš među dva slušatelja s najboljim rezultatom, ideš u finale.

Finale će se održati u petak 7. svibnja u Designer Outletu Croatia u 13h, a tamo ćemo u pet sportskih trgovina ostaviti naša slova – E, N, T, E, R.

Zadatak finalista će biti najbrže ih sve naći i prikupiti. Onaj finalist koji u tome prvi uspije, osvaja shopping u Designer Outletu vrijedan 2000 kuna! No, ni drugoplasirani kući neće ići praznih ruku jer i on osvaja poklon bon od 500 kuna.

Naravno, osvojenu lovu trošiš kako god želiš i na što god želiš.

Sretno!

 

PRAVILNIK Brzih 30

 

 

ZAŠTO VOLIMO AKTIVNOSTI NA OTVORENOM?

Sportski komadi sniženi su  do -70% u Designer Outletu Croatia!

Proljeće već uveliko traje i napokon možemo uživati u sunčanim danima na svježem zraku. Najbolji način da se odmaknemo od svakodnevnice ili napornog dana na poslu je da provedemo vrijeme obavljajući aktivnosti na otvorenom. Odabir aktivnosti ovisi o vašim sklonostima i interesu, ali bilo da se odlučili za dugu šetnju, trčanje u prirodi ili planinarenje, svakako će vam boravak na zraku dati dodatnu snagu i vratiti potrebnu energiju. Kada ste se odlučili kako želite provesti dan, prvo što vam pada na pamet je što odjenuti, a da istovremeno izgledate lijepo i da vam bude ugodno.

Sport & Outdoor ponuda iz Designer Outleta Croatia obuhvaća široku paletu sportske odjeće i odjeće za rekreaciju, od basic modela kao što su sportske majice, široke trenirke i klasične tenisice, do onih urbanih modela sa zanimljivim detaljima u blokovima boja. Sve sportske kombinacije dolaze s genijalnim popustima i do čak -70%. Sportski styling može imati i urbanu
notu, a da pri tome outfit bude kvalitetan, siguran i udoban. Šetnje prirodom upotpunite vedrim, pastelnim bojama u skladu s proljećem, te svakako ne zaboravite na dodatke kao što je šilterica, trendi ruksak ili pametni Garmin sat Venu 2 serije, koji osim što je cool modni detalj, pomoći će vam u praćenju cjelokupnog zdravlja. Prilikom svake aktivnosti izmjerite otkucaje srca, razinu stresa i hidratacije, te zabilježenim rezultatima poboljšajte kvalitetu života.

Ako ste željni adrenalina i dobre zabave, možete odabrati planiranje kao aktivnost, s tim da morate znati da ono zahtjeva i prikladnu, kvalitetnu odjeću ali i obuću. Stoga, pametno birajte i svakako sa sobom uzmite potrebnu opremu – štapove, sat i bocu s vodom jer hidriranja nikad dosta.

Sve što vam treba pronađite kod vaših omiljenih brandova Hugo Boss, adidas, Under Armour, Sport Vision, Converse, Timberland, Skechers, Superdry i brojnih drugih.

Opremite se za najdraže sportske aktivnosti, a već prve korake brojite za vrijeme shoppinga na otvorenom u Designer Outletu Croatia birajući svoje favorite.

Do tada inspiraciju za shopping potražite na linku Sport & Outdoor ponuda i odaberite trendi sportske komade koje ćete ovog proljeća rado nositi.

Designer Outlet Croatia smješten je preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača.

Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.
Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.