Šuškanja o povratku Hardwella: KURA tvitao – to će biti najgledaniji set

“Ultra Music Festival iznimno je počašćen što će predstaviti dugo iščekivanu izvedbu jedne od najvećih ikona u povijesti elektronske glazbe koja će u nedjelju zatvoriti festival” – to je sve što su iz Ultre Miami rekli o tajanstvenom izvođaču čije ime još nije otkriveno.

Lineup Ultre Miami je objavljen, ali je jedno ime i dalje “zamagljeno i drži se u tajnosti. Šuškanja da je riječ o Hardwellu dodatno su proširili tvitovi koje su objavili KURA i Timmy Trumpet.

Portugalski DJ i producent KURA je tvitao da ako se Hardwell vrati, da će to “biti najgledaniji set, najgledanija tracklista i da će nova glazba nastati inspirirana Hardwellovom izvedbom. To je tweet!

U nastavku je tvitao da je dan prije Hardwella spomenuo australski producent Timmy Trumpet. A Timmy je bio kratak i znakovit: “Hardwell. To je tweet.

Ultra Miami još nije potvrdila da je Hardwell taj misteriozni “dugo očekivani” izvođač. Do festivala je ostalo mjesec dana. Ukoliko se potvrdi da je riječ o Hardwellu, možda ćemo slavnog Nizozemca gledati i u Splitu, u srpnju, kada se napokon vraća Ultra Europe.

(naslovna foto: Hardwell/Kura/Timmy Trumpet/Facebook)