ULTRA DROP SHOT: ULTRA EUROPE SE VRAĆA, A MI TE VODIMO TAMO U ALL-INCLUSIVE VIP ARANŽMANU!

Iii, napokon smo i to dočekali, nakon dvije godine ULTRA EUROPE se vraća u Split!

Znamo da to čekaš već dugo i dok lagano krećeš pakirati stvari za najjaču avanturu tvog života, mi smo ti osigurali ALL- inclusive VIP tretman! To znači da ovo ljeto partijaš na naš račun sa svojom ekipom i to sa osiguranim prijevozom, smještajem, ulaznicama i džeparcem. Naravno, za takvu brutalnu nagradu se treba i malo potruditi, ali ako si ljubitelj dropova pjesama, ovo ti neće bit nikakav problem.

Od ponedjeljka 23. svibnja pa do ponedjeljka 06.lipnja svaki radni dan imat ćeš čak četiri šanse za sudjelovanjem u igri, odnosno za nastaviti drop neke stvari izvođača s ovogodišnjeg lineupa Ultre Europe. Kad u eteru između dvije pjesme čuješ znak “ULTRA DROP SHOT”, budi prvi koji će se sa imenom i prezimenom javiti na naš WhatsApp (09 97 97 99 99).

Ako si bio prvi, mi te zovemo i tada imaš šansu nastaviti drop zadane stvari tog dana. Cijene se kreativnost, ludost i domišljatost. Dozvoljeno je pjevanje, fućkanje, deranje, udaranje po loncima, ili bilo čemu što ti se nađe u blizini, pucketanje prstima – dokle god je u okvirima imitiranja traženog dropa. Dakle, imaš potpunu slobodu i izbor je na tebi, a kod nas se humor i kreativnost uvijek cijene.

Tih osmero najkreativnijih ‘dropera’, zovemo live kod nas u studio i tamo će se boriti uživo za All-inclusive VIP tretman za Ultra Europe festival za ekipu od četvero ljudi! Naš stručni žiri kojeg čine DJ/ producent Joe2Shine koji je već imao priliku nastupati na Ultri Europe, naša glazbena urednica Tea Hendija i dj-ica Aleksandra Milinković ocijeniti će najbolje od najboljih.

All-inclusive VIP tretman za Ultra Europe festival za ekipu od četvero ljudi:  

  • prijevoz 
  • smještaj u hotelu  
  • 4 VIP ulaznice za Ultra Europe  
  • džeparac od 1.000 kuna po osobi 

Relive Ultra Europe 2019 with the Official Aftermovie in 4K! – YouTube

Pravilnik