Enter slavi 9. rođendan, osvoji super nagrade!

9 years Enter Zagreb

Nine Years In Your Ears! Iako je nama rođendan, mi imamo poklone za tebe. Za naših 9 godina, imamo 9 nagrada.

Enter Zagreb je 12. ožujka 2014. počeo s emitiranjem, a svoj 9. rođendan proslavit ćemo o u nedjelju (12. ožujka) uz odlične DJ setove, a devet nagrada čekaju te u ponedjeljak (13. ožujka) jer cijeli dan (od jutra do večeri) imamo super poklone za tebe.

Ali Kebaba – 100 eura za klopu u Ali Kebabi

Cineplexx – 100 eura za gledanje filmova u Cineplexxu

Designer Outlet Croatia – 100 eura za shopping u DOC-u

dm – 120 eura za kupnju u dm-u

Essence – poklon paket u vrijednosti 70 eura

Ultra Europe – dva puta po dvije GA 3DAY ulaznice za Ultru Europe

White Shark – dva puta po jedna gaming stolica ‘King’s Throne’ u White Sharku

 

Slušaj Enter u ponedjeljak i saznaj kako do nagrade. Moraš biti spreman jer na znak trube, samo najbrži na WhatsAppu osvaja nagradu. Sretno!

Pravilnik Nine years in your ears

rođendan
ENTER ZG – Devet godina s tobom!

 

O White Sharku:

White Shark je oduvijek simbolizirao istinsku ljubav prema gamingu i zabavi. No, kako rastemo, počinjemo cijeniti ne samo ono što je dobro za nas, već i za sve oko nas. Zbog toga smo počeli razmišljati o tehnologiji i svim ljepotama koje nam je donijela, uključujući i nevjerojatno zabavan svijet gaminga. Te ljepote za nas su pozitivne, no za naš okoliš ponekad baš i nisu. Stalno smo razmišljali kako možemo pomoći da se to promijeni, a odgovor je zapravo cijelo vrijeme bio ispred nas – u našem imenu – White Shark. Zbog toga smo izuzetno ponosni što smo postali službeni donator za organizaciju International Union for Conservation of Nature s naglaskom na zaštitu morskih pasa. S ovom novom misijom, White Shark se pretvara u simbol brige za svijet u kome živimo, ali i u kojem se opet možemo i dobro zabaviti.