Enter ima podcast, prva epizoda vani!

Podcast Entera Zagreb MOJA VIBRA

Moja vibra‘ je novi Enterov podcast o svakodnevnim životnim temama u kojima Gen Z progovara o životu, sreći, slobodnom vremenu, željama, odnosima…

Kad poželiš provesti vrijeme s dobro raspoloženom ekipom, onda je ‘Moja vibra‘ pravi podcast za tebe jer kroz podcast te vode DJ-evi s Entera: Luka Jovica, Hana Kosić, David Perić i Matteo Maćaš.

Podcast možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti).

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. U nastavku, ispod, je već link za Spotify pa prvu epizodu možeš slušati i na ovoj stranici.

U prvoj epizodi, prve sezone, pričamo o #1 “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”

Za sve one koji su prešli tu dobnu granicu pitanje je slično: “Trideset stvari koje planiraš napraviti poslije tridesete?”… Koji je tvoj BUCKET list?

Luka je 25-godišnjak koji se želi istetovirati i obojati kosu u plavo. 20-godišnji David sanja o braku s Albankom i pilotiranju, a 19-godišnja Hana bi izrađivala glinene zdjele i pekla savršene kroasane. Njezin vršnjak Matteo želi lajati pod hipnozom i mahati crvenom krpom ispred razjarenog bika.

U prvoj sezoni donosimo deset epizoda, a svakog tjedna izlazi nova epizoda.

Podcast ‘Moja vibra‘ možeš slušati: