Što te čini sretnim? – druga epizoda Enterovog podcasta je vani!

Podcast Entera Zagreb MOJA VIBRA

Enterov podcastMoja vibra‘ svakog tjedna donosi novu epizodu. Riječ je o podcastu u kojem Gen Z progovara o svakodnevnim temama. U drugoj epizodi DJ-evi s Entera: Luka JovicaHana KosićDavid Perić i Matteo Maćaš pričaju o sreći.

Hana kaže da sreću tražimo cijeli život, a sretna je kad kliže i jede čokoladne kekse. Davida čine sretnim adrenalin i položeni ispit, Luku usrećuju vrhunski live DJ nastup i trening, a Matteo je sretan kad pogleda crtić i kad se naspava.

Poslušaj drugu epizodu…

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti).

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Prve dvije epizode možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim druge epizode #2 o sreći, prije tjedan dana je izašla prva epizoda #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”

prvoj sezoni donosimo deset epizoda, a svakog tjedna izlazi nova epizoda.

Podcast ‘Moja vibra‘ možeš slušati:

ENTER ZG podcast MOJA VIBRA
ENTER ZG podcast MOJA VIBRA