Filmovi ili serije? O tome se priča u novoj epizodi podcasta

Podcast Entera Zagreb MOJA VIBRA

Što više volimo – filmove ili serije?

Hana je fanatik i za serije i za filmove i odmah mora sve pogledati, ponekad i cijelu noć. Matteo više voli filmove jer ne voli razvučenu radnju u serijama. David je cijelo jedno ljeto propustio gledajući sezone ‘Game of Thronesa‘, a Luka kad počne gledati seriju, ne zna kako prestati.

Enterov podcast ‘Moja vibra‘ svakog tjedna donosi novu epizodu. Riječ je o podcastu u kojem Gen Z progovara o svakodnevnim temama. U trećoj epizodi DJ-evi s Entera: Luka JovicaHana KosićDavid Perić i Matteo Maćaš pričaju o filmovima i serijama.

Poslušaj treću epizodu…

 

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti).

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Prve tri epizode možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode o filmovima i serijama, već su izašle dvije epizode ranije. U drugoj epizodi #2 govorili smo o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”

prvoj sezoni donosimo deset epizoda, a svakog tjedna izlazi nova epizoda.

 

ENTER ZG podcast MOJA VIBRA
ENTER ZG podcast MOJA VIBRA