Finale Ultra Drop Shota: Tko će u srijedu zauzeti tron?

Dva kreativna tjedna su iza nas. Svi koji su bili najbrži i prvi se javili kada su čuli znak Ultra Drop Shota u eteru Entera imali su priliku za sudjelovanje u Ultra Drop Shotu. Svi sudionici su odradili vrhunski posao u rekreiranju dropa, ali ipak netko je morao pobijediti.

U prvom su tjednu najbolji i najkreativniji bili Danijel i Marko koji su u polufinalu rekreirali drop DJ Snake, Lil Jon Turn Down For What.

Kako su to izveli Danijel i Marko?

Ovako je to odradio Danijel:

 

A ovako je to u polufinalu odradio Marko:

 

U petak, 9. lipnja, u Afteru na Enteru Luka i Matteo proglasili su dvoje finalista koji su se taj dan borili u polufinalu i dropali na Calvin Harris C.U.B.A.

To su bili Mirjana i Matej!

Mirjana je u polufinale ušla u punoj snazi i odlično odradila posao:

 

Matej je svojom izvedbom u polufinalu zagarantirao ulazak u finale:

 

Vjerujemo da su svi natjecatelji dali sve od sebe, ali snagu ipak treba čuvati za srijedu, 14. lipnja, kada se održava veliko finale.

Tko je ove godine u žiriju?

Ove godine se u žiri Ultra Drop Shota ponovno vratio Joe2Shine, hrvatski DJ koji će u srijedu u studiju Entera održati live set.

Taj će set trajati sat vremena (od 12h do 13h), bit će live u eteru Entera i služit će kao motivacija finalistima Ultra Drop Shota koji se bore za vrhunsko VIP iskustvo.

Osim Joe2Shine-a, u žiriju su još i naš programski direktor Zvonimir Krajač i naš DJ Luka Jovica.

Tko će osvojiti veliku nagradu?

Velika nagrada vrhunskog VIP iskustva sadržava: 4 VIP trodnevne ulaznice, smještaj u hotelu u Splitu, povratnu kartu Zagreb – Split – Zagreb i džeparac od 600 eura za cijelu ekipu.

Samo je jedan pobjednik, zato Danijelu, Marku, Mirjani i Mateju želimo svu sreću u finalu i vidimo se sutra!

Dok čekamo srijedu pogledaj kako je to izgledalo u prošlom izdanju Ultra Drop Shota 2022!

 

 

Pravilnik Ultra Drop Shot 2023