Kako kvalitetno izgubiti vrijeme – novi podcast je vani!

Podcast Entera Zagreb MOJA VIBRA

Što radiš kad ne radiš? Kako provodiš slobodno vrijeme? Koliko ga kvalitetno “trošiš”?

Matteo voli provoditi vrijeme u wc-u, Luka se voli educirati na TikToku, Hana voli dugo spavati, a David voli gledati videa o gradnji kuća u džungli.

Enterov podcast ‘Moja vibra‘ svakog tjedna donosi novu epizodu. To je podcast u kojem Gen Z progovara o svakodnevnim temama. U četvrtoj epizodi DJ-evi s Entera: Luka JovicaHana KosićDavid Perić i Matteo Maćaš pričaju o gubljenju vremena.

Poslušaj četvrtu epizodu…

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti).

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Prve četiri epizode možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode o gubljenju vremena, već su izašle tri epizode ranije. U trećoj epizodi #3 pričali smo o filmovima i serijama, u drugoj epizodi #2 govorili smo o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”

prvoj sezoni donosimo deset epizoda, a svakog tjedna izlazi nova epizoda.

ENTER ZG podcast MOJA VIBRA
ENTER ZG podcast MOJA VIBRA