Hrana koju obožavamo – sve o hrani u novoj epizodi podcasta

Podcast Entera Zagreb MOJA VIBRA

Hrana: najbolja stvar na svijetu ili samo potreba? Koje je najpopularnije hrvatsko jelo? Što stranci vole od naše hrane? Što najviše volimo jesti?

Matteo je uglavnom čovjek od mesa, Hana jako voli bulgur, a Luka posebno obožava praviti i jesti slatko.

Enterov podcast ‘Moja vibra‘ svakog tjedna donosi novu epizodu u kojoj sudjeluju DJ-evi s Entera: Luka JovicaHana KosićDavid Perić i Matteo Maćaš. To je podcast u kojem Gen Z progovara o svakodnevnim temama. U petoj epizodi pričamo o hrani.

Poslušaj petu epizodu…

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti).

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Prvih pet epizoda možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode o hrani, već su izašle četiri epizode ranije. U četvrtoj epizodi #4 pričali smo o gubljenju vremena, u trećoj #3 o filmovima i serijama, u drugoj epizodi #2 govorili smo o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”

prvoj sezoni donosimo deset epizoda, a svakog tjedna izlazi nova epizoda.

ENTER ZG podcast MOJA VIBRA
ENTER ZG podcast ‘MOJA VIBRA’