Jesi li dog ili cat person? Nova epizoda podcasta je vani!

Podcast Entera Zagreb MOJA VIBRA

Postoji ta neka “podjela” među ljudima obzirom na to jesu li više dog person ili cat person. Ima i onih koji među svojim kućnim ljubimcima imaju i pse, i mačke zajedno. U koju se ti skupinu možeš svrstati? Ili si više tip osobe koja preferira neke druge životinje: guštere, zečeve, hrčke, zmije…? Upravo o tome pričamo u sedmoj epizodi podcasta ‘Moja vibra‘.

Luka je u Dubrovniku imao mačke, a Hanin pas je njoj poput najbolje prijateljice. David želi njemačkog ovčara, a Matteo voli živcirati psa od djevojke.

Enterov podcast ‘Moja vibra‘ svakog tjedna donosi novu epizodu u kojoj sudjeluju DJ-evi s Entera: Luka JovicaHana KosićDavid Perić i Matteo Maćaš. To je podcast u kojem Gen Z progovara o svakodnevnim temama. U sedmoj epizodi smo se dotakli kućnih ljubimaca.

Poslušaj sedmu epizodu…

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti). Ako ti se svidi, klikni follow 😉

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Prvih sedam epizoda možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode o psima, mačkama i drugim ljubimcima, već je izašlo šest epizoda ranije. U šestoj epizodi #6 pričali smo o iseljavanju, u petoj #5 smo pričali o hrani, u četvrtoj #4 o gubljenju vremena, u trećoj epizodi #3 smo razgovarali o filmovima i serijama, u drugoj #2 o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”

prvoj sezoni donosimo deset epizoda, a svakog tjedna izlazi nova epizoda.

ENTER ZG podcast MOJA VIBRA
ENTER ZG podcast ‘MOJA VIBRA’