U podcastu o umjetnoj inteligenciji – veseli li nas ili plaši?

Podcast Entera Zagreb MOJA VIBRA

Tehnologija se brzo razvija pa tako i mijenja svijet munjevitom brzinom. Kako sve to utječe na naše živote? Koliko nam pomaže, a koliko nas plaši “AI” budućnosti?

Iako svi vide i neke pozitivne stvari, Hanu plaši to što tehnologija sve više preuzima naše živote, Luku zabrinjavaju moguće zlouporabe, a Davida brine što umjetna tehnologija sve više zamjenjuje čovjekov rad u mnogim poslovima.

Enterov podcast ‘Moja vibra‘ svakog tjedna donosi novu epizodu u kojoj sudjeluju DJ-evi s Entera: Luka JovicaHana KosićDavid Perić i Matteo Maćaš. To je podcast u kojem Gen Z progovara o svakodnevnim temama. U osmoj epizodi dotakli smo se umjetne inteligencije.

Poslušaj osmu epizodu…

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti). Ako ti se svidi, klikni follow 😉

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Prvih osam epizoda možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode o umjetnoj inteligenciji, već je izašlo sedam epizoda ranije. U sedmoj epizodi #7 pričali smo o psima, mačkama i drugim ljubimcima, u šestoj #6 o iseljavanju, u petoj epizodi #5 pričali smo o hrani, u četvrtoj #4 o gubljenju vremena, u trećoj epizodi #3 smo razgovarali o filmovima i serijama, u drugoj #2 o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”

prvoj sezoni donosimo deset epizoda, a svakog tjedna izlazi nova epizoda.

 

ENTER ZG podcast MOJA VIBRA
ENTER ZG podcast ‘MOJA VIBRA’