Očuvanje prirode i klimatske promjene – nova epizoda podcasta je vani!

Podcast Entera Zagreb MOJA VIBRA

Dok se Hrvatska još oporavlja od nezapamćenog nevremena koje je u srijedu odnijelo četiri života, tema o klimatskim promjenama i brizi za okoliš, čini se, nije bila nikad aktualnija.

Nove generacije postaju sve svjesnije klimatskih promjena, potrebe očuvanja prirode i smanjenja zagađenja. Koliko sami možemo doprinijeti očuvanju okoliša i kakvu budućnost našeg planeta želimo? O tome pričamo u devetoj epizodi prve sezone Enterovog tjednog podcasta ‘Moja vibra‘.

Hana misli da nismo dovoljno educirani o klimatskim promjenama, Luku najviše smetaju otoci smeća u oceanima, a David se još bori s recikliranjem i bojama kontejnera.

Poslušaj devetu epizodu…

Enterov podcast ‘Moja vibra‘ svakog tjedna donosi novu epizodu u kojoj sudjeluju DJ-evi s Entera: Luka JovicaHana KosićDavid Perić i Matteo Maćaš. To je podcast u kojem Gen Z progovara o svakodnevnim temama.

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti). Ako ti se svidi, klikni follow 😉

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Prvih devet epizoda možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode o očuvanju okoliša #9, već je izašlo osam epizoda ranije. U osmoj epizodi #8 bilo je riječi o umjetnoj inteligenciji, u sedmoj epizodi #7 pričali smo o psima, mačkama i drugim ljubimcima, u šestoj #6 o iseljavanju, u petoj epizodi #5 pričali smo o hrani, u četvrtoj #4 o gubljenju vremena, u trećoj epizodi #3 smo razgovarali o filmovima i serijama, u drugoj #2 o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”

prvoj sezoni donosimo deset epizoda, a svakog tjedna izlazi nova epizoda.

 

ENTER ZG podcast MOJA VIBRA
ENTER ZG podcast ‘MOJA VIBRA’