Podcast finale sezone: kako izgleda savršeno ljeto?

Podcast Entera Zagreb MOJA VIBRA

Finale prve sezone Enterovog podcasta Moja vibra‘ donosi razgovor o mnogima najdražem godišnjem dobu. Usred ljeta smo i možda toliko ne volimo previsoke temperature, ali volimo tih par tjedana u komadu godišnjeg odmora. Malo mora, malo sunca, malo putovanja, bijega od rutine, avanture i puno dobre mjuze… Kako izgleda tvoje savršeno ljeto?

David se voli odmoriti od svih, baciti se u more i partijati, Hana kaže da su najbolji izlasci ljeti, a Luka se ne može odlučiti jesu li mu bolji partiji u klubovima ili na plažama.

Poslušaj finalnu desetu epizodu prve sezone…

Enterov podcast ‘Moja vibra‘ svakog tjedna donosi novu epizodu u kojoj sudjeluju DJ-evi s Entera: Luka JovicaHana KosićDavid Perić i Matteo Maćaš. To je podcast u kojem Gen Z progovara o svakodnevnim temama.

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti). Ako ti se svidi, klikni follow 😉

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Svih deset epizoda prve sezone možeš poslušati i na ovoj stranici. Nakon ljetne pauze, vraćamo se s drugom podcast sezonom.

Osim ove #10 epizode o savršenom ljetu, već je izašlo devet epizoda ranije. U devetoj #9 epizodi pričali smo o očuvanju okoliša,  u osmoj #8 je bilo riječi o umjetnoj inteligenciji, u sedmoj epizodi #7 pričali smo o psima, mačkama i drugim ljubimcima, u šestoj #6 o iseljavanju, u petoj epizodi #5 pričali smo o hrani, u četvrtoj #4 o gubljenju vremena, u trećoj epizodi #3 smo razgovarali o filmovima i serijama, u drugoj #2 o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”

prvoj sezoni donosimo deset epizoda, a druga sezona, s novim epizodama, stiže nakon ljeta.

 

ENTER ZG podcast MOJA VIBRA
ENTER ZG podcast ‘MOJA VIBRA’