Kreće druga sezona Enterovog podcasta ‘Moja vibra’!

Nakon prošlogodišnje prve sezone, Enterov Gen Z podcast ‘Moja vibra‘ vraća se s novim epizodama, ali i s nekim novim voditeljima koji raspravljaju o svakodnevnom životu, problemima i odnosima – i to iz perspektive generacije Z.

Kroz podcast nas vode, ovisno o temi: Hana Kosić, Luka Jovica i Matteo Maćaš koje si upoznao u prvoj sezoni, dok im se u drugoj sezoni priključuju i: Lea Žic, Karla Bravar, Vjeran Belošević, Sven Pravica i Leon Kosanović a.k.a. Picek.

U epizodi #11 pitamo se: znamo li uopće živjeti bez društvenih mreža?

Društvene mreže su postale toliko bitan dio našeg života da često postanemo nervozni kad smartphone nije pokraj nas.

U epizodi #11, ujedno i prvoj u novoj sezoni, razgovaraju Luka, Hana, Picek i Vjeran. Picek smatra da ne znamo više živjeti bez društvenih mreža, Hana se naučila raditi pet stvari odjednom, Vjeran kaže da zbog skrolanja po TikToku navečer teško zaspi, a Luka je iznenadio sve objavom da je izbrisao baš TikTok.

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti). Ako ti se svidi, klikni follow 😉

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Svih 11 epizoda možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode #11 o društvenim mrežama, već je izašlo deset epizoda ranije. U desetoj #10 smo maštali o savršenom ljetu, u devetoj #9 epizodi pričali smo o očuvanju okoliša,  u osmoj #8 je bilo riječi o umjetnoj inteligenciji, u sedmoj epizodi #7 pričali smo o psima, mačkama i drugim ljubimcima, u šestoj #6 o iseljavanju, u petoj epizodi #5 pričali smo o hrani, u četvrtoj #4 o gubljenju vremena, u trećoj epizodi #3 smo razgovarali o filmovima i serijama, u drugoj #2 o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”