Nova podcast epizoda o prijateljima – mogu li muškarci i žene biti prijatelji?

Imati pravog prijatelja na kojeg se u svakom trenutku možeš osloniti je nešto što svatko želi u svom životu. U novoj epizodi podcasta ‘Moja vibra‘ uz Hanu i Vjerana, prvi put gostuju Karla i Sven.

Svenu su prijatelji važniji od cure, Hana smatra da muško-ženska prijateljstva nisu održiva, a Karla ima muškog frenda još od djetinjstva. Vjeran je neke prijatelje izgubio selidbom iz Bjelovara u Zagreb.

Sve o prijateljstvu iz perspektive generacije Z doznaj u 13. epizodi Enterovog podcastaMoja vibra‘.

Kroz podcast nas u drugoj sezoni vode, ovisno o temi: Hana Kosić, Luka JovicaMatteo Maćaš, Lea Žic, Karla Bravar, Vjeran Belošević, Sven Pravica i Leon Kosanović a.k.a. Picek.

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti). Ako ti se svidi, klikni follow 😉

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Svih 13 epizoda možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode #13 o prijateljstvu, već je izašlo dvanaest epizoda ranije. U dvanaestoj epizodi #12 naglasak je bio na vezama, u jedanaestoj epizodi #11 pričali smo o društvenim mrežama, u desetoj #10 smo maštali o savršenom ljetu, u devetoj #9 epizodi raspravljali smo o očuvanju okoliša,  u osmoj #8 je bilo riječi o umjetnoj inteligenciji, a u sedmoj epizodi #7 pričali smo o psima, mačkama i drugim ljubimcima.

U šestoj epizodi #6 bilo je riječi o iseljavanju, u petoj epizodi #5 pričali smo o hrani, u četvrtoj #4 o gubljenju vremena, u trećoj epizodi #3 smo razgovarali o filmovima i serijama, u drugoj #2 o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”