Podcast: poželiš li ponekad pobjeći od svih?

Kako najbolje provodiš tzv. ‘me time‘ – vrijeme za sebe? Poželiš li se osamiti u nekim trenucima ili uvijek voliš biti okružen gomilom ljudi?

Hana voli biti sama, Lea obožava spavati popodne, a Matteo kao pravi ekstrovert voli vrijeme provoditi u društvu. Luki je važno duševno zdravlje pa pokušava meditirati, vježbati i što češće maknuti mobitel…

Sve o “me timeu” iz perspektive generacije Z doznaj u 14. epizodi Enterovog podcastaMoja vibra‘.

Kroz podcast nas u drugoj sezoni vode, ovisno o temi: Hana Kosić, Luka JovicaMatteo Maćaš, Lea Žic, Karla Bravar, Vjeran Belošević, Sven Pravica i Leon Kosanović a.k.a. Picek.

Moja vibra‘ je podcast koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti). Ako ti se svidi, klikni follow 😉

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Svih 14 epizoda možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode #14 o ‘me timeu’, već je izašlo trinaest epizoda ranije. U epizodi #13 bilo je riječi o prijateljstvu, u dvanaestoj epizodi #12 naglasak je bio na vezama, u jedanaestoj epizodi #11 pričali smo o društvenim mrežama, u desetoj #10 smo maštali o savršenom ljetu, u devetoj #9 epizodi raspravljali smo o očuvanju okoliša,  u osmoj #8 je bilo riječi o umjetnoj inteligenciji, a u sedmoj epizodi #7 pričali smo o psima, mačkama i drugim ljubimcima.

U šestoj epizodi #6 bilo je riječi o iseljavanju, u petoj epizodi #5 pričali smo o hrani, u četvrtoj #4 o gubljenju vremena, u trećoj epizodi #3 smo razgovarali o filmovima i serijama, u drugoj #2 o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”