Podcast: Kojih deset stvari bi ponio na pusti otok?

Možeš li zamisliti život bez struje, signala i mobitela? Sam si na pustom otoku, a oko tebe su samo palme i ocean.

Karla bi uz šator ponijela i križaljku da ubije dosadu, Sven prvo odabire kremu za sunčanje i sunčane naočale, Matteo, između ostalog, bira filter za vodu, a Vjeran da može ponio bi krevet.

Sve o snovima o uspjehu iz perspektive generacije Z doznaj u ovoj 18. epizodi Enterovog podcastaMoja vibra‘.

Kroz podcast nas u drugoj sezoni vode, ovisno o temi: Hana Kosić, Luka JovicaMatteo Maćaš, Lea Žic, Karla Bravar, Vjeran Belošević, Sven Pravica i Leon Kosanović a.k.a. Picek.

Moja vibra‘ je podcast na hrvatskom jeziku koji možeš pronaći na Spotifyu (ne trebaš imati pretplatu za Spotify da bi slušao) i na Apple Podcasts (ovdje mogu slušati oni koji imaju iPhone, putem aplikacije koja je odmah instalirana, a zove se Podcasts ili Podcasti). Ako ti se svidi, klikni follow 😉

Ako nas ne možeš naći odmah, u ‘search’ tražilicu možeš upisati “enter zagreb ” ili “moja vibra“. Svih 18 epizoda možeš poslušati i na ovoj stranici.

Osim ove epizode #18 o preživljavanju na pustom otoku, već je izašlo sedamnaest epizoda ranije. U #17 epizodi pričali smo o o snovima i uspjehu, u #16 epizodi slavili smo rođendane, u epizodi #15 progovorili smo o idealu ljepote, u epizodi #14 dijelili smo iskustva o ‘me timeu’, u epizodi #13 bilo je riječi o prijateljstvu, u dvanaestoj epizodi #12 naglasak je bio na vezama, u jedanaestoj epizodi #11 pričali smo o društvenim mrežama, u desetoj #10 smo maštali o savršenom ljetu, u devetoj #9 epizodi raspravljali smo o očuvanju okoliša,  u osmoj #8 je bilo riječi o umjetnoj inteligenciji, a u sedmoj epizodi #7 pričali smo o psima, mačkama i drugim ljubimcima.

U šestoj epizodi #6 bilo je riječi o iseljavanju, u petoj epizodi #5 pričali smo o hrani, u četvrtoj #4 o gubljenju vremena, u trećoj epizodi #3 smo razgovarali o filmovima i serijama, u drugoj #2 o sreći, a u prvoj epizodi #1 o bucket listama: “Trideset stvari koje želiš napraviti prije tridesete?”