Uzmi nam novce: Pogađamo tvoj datum rođenja i dijelimo 12.000 kuna i VIP ulaznice za “ENTER MUSIC FESTIVAL”!

Naš rođendan je 12.03, a kad je tvoj?

Uskoro slavimo pola desetljeća postojanja i puštanja samo hitova, a i ove smo se godine potrudili proslaviti ročkas na najbolji mogući način. Iako je nama ročkas, odlučili smo darovati tebe – dijelimo pozamašne novčane nagrade i VIP dvodnevne ulaznice za Enter Music Festival u Opera Clubu 22. i 23.03 s uključenom cugomNa tebi je da slušaš Enter i pratiš naše društvene mreže jer tako imaš priliku osvojiti čak i do 12.000 kuna!

Točnije – od ponedjeljka 11. ožujka do petka 22. ožujka svaki dan dijelimo 1.000 kuna i VIP upade na Enter Music Festival u Opera Clubu 22. i 23.03 uz čak osam izvođača i uključenu cugu! Zvuči primamljivo? Čitaj dalje.

Evo kako stvari funkcioniraju…

MEHANIZAM

Svakog dana, počevši od ponedjeljka 11. ožujka pa do petka 22. ožujka, izvući ćemo jedan dan, jedan mjesec i jednu godinu te ćemo taj izvučeni datum u nekom trenutku proglasiti u eteru i objaviti ga na našim društvenim mrežama. Kad će to točno biti, ovisi isključivo o nama, a na tebi je da pažljivo slušaš Enter i pratiš naše društvene mreže.

U slučaju da pogodimo datum i godinu baš tvog rođenja, od trenutka kad smo taj datum i godinu iskomunicirali u eteru i na društvenim mrežama, imaš točno 60 minuta da nam se sa svojim imenom i prezimenom, datumom rođenja te brojem mobitela javiš na našu snimalicu putem Enter ZG aplikacije (Primjer: Bok Enter Zagreb, ja sam Pero Perić i izvukli ste moj datum rođenja! Rođen sam 07. srpnja 1993., a moj broj mobitela je 012 3456 789). Prvi koji nam se javi i čiji se datum rođenja poklapa s onim koji smo izvukli, osvaja 1.000 kuna i 2 x VIP ulaznice za Enter Music Festival s uključenom cugom, dok drugi koji se javi (a čiji se datum rođenja također poklapa s onim koji smo izvukli) osvaja dvije VIP ulaznice za Enter Music Festival s uključenom cugom.

Ako nismo pogodili tvoj datum i godinu rođenja, ali znaš nekoga tko je tad rođen, alarmiraj ga da nam se on/ona jave na snimalicuNije dozvoljeno prijavljivati drugu osobu niti lažirati svoj datum rođenja. Kao dokaz da si zaista rođen/a na datum i godinu koje smo izvukli, tražit ćemo te predočenje tvoje osobne iskaznice uz koju ćeš na koncu i preuzimati nagradu.

Ukoliko jedan dan nemamo dobitnika, nagrada se prenosi u idući dan, odnosno fond raste za neosvojeni iznos novca i ulaznica. Znači da će, ako jedan dan nema dobitnika, nagrada idući dan biti 2.000 kuna i 4 x VIP ulaznice za prvu osobu koja se javi i čiji se datum rođenja poklapa s izvučenim te 4 x VIP ulaznice za drugog. I tako dalje..

Rezimirajmo sve još jednom. Dakle, osim novčanom nagradom, počastit ćemo te i VIP upadima na naš rođendanski party u obliku dvodnevnog Enter Music Festivala u Operi, 22 i 23. ožujka, a na kojem nastupaju Yakka, Low Steppa, Tom Bug, The Trixx, Joe2Shine, Vanillaz, Mike&Me i Dekova. Cuga? Uključena!

12 dana igre = 12 datuma = 12.000 kuna u igri!

Sve smo ti rekli, a sad kad vidiš da nam nije problem odriješiti kesu, upali Enter i zaprati nas na svim našim društvenim mrežama jer – tko zna!? Možda izvučemo datum baš tvog rođenja.

 Pravilnik ENTER MUSIC FESTIVAL 2019