“TAKE ENTER SOME MONEY”: Pogađamo tvoj datum rođenja i dijelimo 20.000 kuna!

Naš rođendan je 12.03, a kad je tvoj?

Uskoro slavimo četiri godine postojanja, a i ove smo se godine potrudili proslaviti ročkas na najbolji mogući način: od idućeg tjedna dijelimo pozamašne novčane nagrade! Na tebi je samo da slušaš Enter jer imaš priliku osvojiti čak i do 20.000 kuna!

Točnije – svakog dana dijelimo 2.000 kuna i VIP upade na naš rođendanski party u petak, 16. ožujka u Opera Clubu uz Chocolate Pumu i uključenu cugu! Zvuči primamljivo? Čitaj dalje.

Evo kako stvari funkcioniraju…

MEHANIZAM

Svakog radnog dana, počevši od ponedjeljka 5. ožujka pa do petka 16. ožujka, izvući ćemo jednu godinu između 1980. i 2000., jedan mjesec i jedan dan u mjesecu te ćemo taj datum u nekom trenutku proglasiti u eteru i na našim društvenim mrežama. Kad će to točno biti, ovisi isključivo o nama, a na tebi je da pažljivo slušaš Enter i pratiš naše društvene mreže.

U slučaju da pogodimo datum i godinu baš tvog rođenja, od trenutka kad smo taj datum i godinu iskomunicirali u eteru i na društvenim mrežama, imaš točno 60 minuta da nam se sa svojim imenom i prezimenom, datumom rođenja te brojem mobitela javiš na našu snimalicu putem Enter ZG aplikacije i automatski osvajaš 2.000 kuna! (Primjer: Bok Enter Zagreb, ja sam Pero Perić i izvukli ste moj datum rođenja! Rođen sam 07. srpnja 1993., a moj broj mobitela je 012 3456 789)

Ako nismo pogodili tvoj datum i godinu rođenja, ali znaš nekoga tko je tad rođen, alarmiraj ga da nam se on/ona jave na snimalicu. Nije dozvoljeno prijavljivati drugu osobu niti lažirati svoj datum rođenja. Kao dokaz da si zaista rođen/a na datum i godinu koje smo izvukli, tražit ćemo te fotku tvoje osobne iskaznice uz čije ćeš predočenje na koncu i preuzimati nagradu.

Ako se u jednom danu javi više slušatelja s traženim datumom rođenja, oni međusobno dijele iznos od 2.000 kuna. Ukoliko jedan dan nemamo dobitnika, nagrada se za idući dan povećava za 2.000 kuna.

Osim novčanom nagradom, počastit ćemo te i VIP upadima na naš rođendanski party u Operi, 16. ožujka, a na kojem nastupa Chocolate Puma. Cuga? Uključena!

10 radnih dana igre = 10 datuma = 20.000 kuna u igri!

Sve smo ti rekli, a sad kad vidiš da nam nije problem odriješiti kesu, upali Enter jer tko zna!? Možda izvučemo datum baš tvog rođenja.

 

PRAVILNIK – TAKE ENTER SOME MONEY