Ima nade za Tomorrowland? Organizatori kažu kako postoji šansa da se festival održi krajem kolovoza!

Ne treba još skroz otpisati ljeto jer izgleda kako za neke veće festivale ipak ima nade. Konkretno, barem za Tomorrowland.

Nakon što je, zbog prošlogodišnjeg otkazivanja glavnog eventa, Tomorrowland održao dva virtualna festivala (onaj ljetni i onaj novogodišnji), sad se pojavljuje informacija kako se festival u svom fizičkom obliku možda ipak održi ovog ljeta. Doduše, ne na prvotno planirane datume, već potkraj kolovoza ili početkom rujna i možda u nešto skromnijem obliku.

Slične su se informacije već i ranije pojavljivale od strane organizatora koji su u konstantnoj komunikaciji s belgijskim vlastima, a odnosile su se na mogućnost održavanja festivala uz preduvjet brzih testova na koronu. A sad se oglasila i službena glasonogovornica Tomorrowlanda, Debby Wilmsen: “A shift of the date is possible, a different interpretation of the festival is also possible, with more or fewer stages or acts”.

Kako će se situacija razvijati, tek nam ostaje vidjeti, no šanse ipak postoje, pogotovo ako u obzir uzmemo da je riječ o ljetu i da je pred nama period u kojem će se procijepiti još više ljudi.

Inače, nije Tomorrowland jedini koji bi se mogao održati. Armin van Buuren također je početkom rujna najavio održavanje ASOT festivala povodom 1000. epizode A State Of Trance-a, a i Dimensions Festival planira svoje održavanje sredinom kolovoza u The Garden Resortu u Tisnom.