Ushuaïa najavila popis rezidencija – impresivna lista imena

ushuaia fb

Ako te put ovoga ljeta nanese na Ibizu, Ushuaïa je defitivno mjesto na kojem ćeš doživjeti set nekog od velikana dance glazbe doslovno bilo koji dan u tjednu. Jedan od najboljih klubova na svijetu objavio je popis rezidencija za ovo ljeto, a lista DJ imena uistinu je impresivna i može se mjeriti s lineupom na najvećim svjetskim festivalima.

Calvin Harris, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike su imena koja si rijetki mogu priuštiti i jedan dan u sezoni, a kamoli svakog ljetnog tjedna. To pokazuje zašto je Ibiza vrhunska party destinacija i vjerojatno najbolja na svijetu.

Calvin Harris starta od 26. svibnja i svakoga petka bit će u klubu i to s brojnim gostima do kraja kolovoza. Mjesec dana kasnije, točnije 22. lipnja, starta Martin Garrix i njegova rezidencija četvrtkom. Garrixa ćeš moći vidjeti čak do 14. rujna, svakog četvrtka. 05. lipnja, ponedjeljkom starta David Guetta s ‘F*** Me I’m Famous!‘ i tako čak do 02. listopada.

“Tako sam sretan što sam se vratio na svoj najdraži otok na svijetu s još jednom velikom sezonom ‘F*** Me I’m Famous!'”, rekao je Guetta.

Kygo je na rasporedu nedjeljama 30. srpnja, pa sve do 27. kolovoza. Nakon njega, nedjeljom će samo u rujnu nastupati Armin van Buuren, počevši od 03. rujna. Za utorke u srpnju i kolovozu zadužen je Tiësto, i to od 04. srpnja do 29. kolovoza.

“Ibiza je oduvijek bila posebno mjesto za mene i nisam mogao biti uzbuđeniji što ću se vratiti na otok!” kaže nizozemska ikona plesne glazbe. “Jedva čekam da ovo ljeto počne i da se ponovno okupim s partijanerima na Ibizi.”

Počevši od 14. lipnja, srijedama će u klubu Ushuaïa nastupati Dimitri Vegas & Like Mike kao zaštitna lica Tomorrowlanda. Možeš ih gledati srijedom do 27. rujna, izuzev tri termina kada ih neće biti na Ibizi.

Nedjelje su rezervirane za tech house i Ushuaïa brand ‘Ants‘ koji predstavlja poznata DJ imena kao što su Andrea Oliva, Joris Voorn, Eats Everything, Davide Squillace, Franky Rizardo, Kölsch, Nic Fanciulli, Matthias Tanzmann i Ilario Alicante.

Cijela sezona bit će otvorena 29. travnja s maratonskim partyjem ‘The Signal‘ na kojem će svirati Black Coffee, Eric Prydz, Adam Beyer, Honey Dijon, Maceo Plex, Loco Dice i brojna druga imena.

(naslovna foto: Ushuaïa Ibiza/Facebook)