CARV: Za Verknipt Croatia Holiday pripremit ću set sa svim različitim stilovima hard techna!

Njemački DJ i producent CARV jedan je od onih koji se skrivaju iza maske, a prvi dolazak u Hrvatsku mu je upravo zbog Verknipt Croatia Holiday Festivala.

Setovi mu uključuju 99% vlastite produkcije i kombinira različite stilove hard techna tako da će na Zrću ovog ljeta predstaviti raznolikost žanra i sigurno te neće ostaviti ravnodušnim. Obzirom da je velikim obožavatelj improvizacije, ne zna ni on točno kakav repertoar nas čeka.

I love to create something that represents harder styles. You never know on the next track if there will be a psy trance bassline or reverse bass or just a normal hard techno kick. There is a little bit of variation in it which makes it very interesting.

On je dio redovite postave Verknipt festivala i najavio je kako uskoro objavljuje novu pjesmu za Verknipt Records. Ta stvar će biti savršena za ljetne partije i neizostavan dio njegovih setova i gaža koje su mu već na rasporedu za cijelo ljeto.

CARV smatra Verknipt najprofesinalnijim promotorima na hard techno sceni koji imaju ikonične vizualne produkcije i poručuje da svaki ljubitelj techna to mora vidjeti.

Verknipt Croatia will be something special because there are a lot of good talented and big artists on the lineup, on different stages, pool parties and boat parties. It’s a whole summer experience with a lot of good music, cool people and good vibes.

Na Verknipt Croatia Holiday nastupa u Kalypsu u ponedjeljak i utorak (1. i 2. srpnja) i na pool partiju u u Nomadu skupa u b2b kombinaciji s Johannesom Schusterom čemu se posebno raduje. Ovo mu je prvi put da dolazi u Hrvatsku što mu je posebno iskustvo da iskusi ljeto na Jadranu i provede sunčane dane svirajući i odmarajući.

Na Enteru se opasno zagrijavamo za Verknipt Croatia Holiday Festival i ove subote te čeka gostovanje Franky – B u Club Mixu! Sve što te zanima o ovom festivalu, od cijele postave izvođača do opcija za ulaznice i smještaj, možeš naći na njihovoj službenoj stranici na linku.

(naslovna foto: Verknipt/Promo)