“FIT IN ONE MIN”: Dajemo ti stipendiju za Fitnes učilište u vrijednosti do 12.000 kuna!

Nije teško biti fit, samo se trebaš malo potruditi.

Ovog puta u suradnji s Fitnes učilištem za nekoga od vas osigurali smo stipendiju po vlastitom odabiru u vrijednosti do čak 12.000 kuna! Od tebe ne tražimo puno, samo ono malo truda kojeg i spominjemo u prvoj rečenici. U periodu od ponedjeljka 27. kolovoza pa do četrvrtka 6. rujna u 14:00 na svoj Facebook ili Instagram profil uploadaj video u trajanju od maksimalno jedne minute u kojem vježbaš/trčiš/natječeš se… Bitno je da je posrijedi neka fizička aktivnost. Video poprati obveznih hashtagovima #FitInOneMin #FitnesUciliste i #EnterZagreb te se pobrini da tvoj video, odnosno profil bude javan (“public“) kako bismo tvoju prijavu mogli pronaći pretraživanjem ključnih hashtagova.

Od svih pristiglih prijava tročlana komisija koju čine Alex Milinković te dvije osobe s Fitnes učilišta odabrat će tri najbolja/najkreativnija videa koji ulaze u finale, a bit će objavljeni u petak 7. rujna.

Finale će se održati u subotu 8. rujna na Danima otvorenih vrata Fitnes učilišta u Zagrebu, a bit će koncipirano kao kviz/ispit iz teorijskog znanja preko online aplikacije KAHOOT u obliku 20 pitanja općeg znanja iz područja fitnesa i zdravlja. Aplikacija izabire točne i najbrže odgovore, a pobjednik će biti izabran po završetku kviza.

Čekamo tvoju prijavu i tko zna, možda baš ti osvojiš stipendiju na Fitnes učilištu vrijednu 12.000 kuna!

FIT IN ONE MIN_Pravilnik